Спеціальні принципи виконавчого процесу - Ostafiichuk, Liudmyla (Видавничий дім «Гельветика», 2020)
У тезах доповіді розглянуто спеціальні принципи виконавчого процесу, які залишилися поза увагою законодавця, такі як: «заборони процесуальним зловживанням», «ефективності», «компетентності (професіоналізму) виконавців», «передбачуваності», «прогнозованості», «співпраці сторін», що визначені в Рекомендаціях Rec (2003)17 Комітету Міністрів Ради Європи державам-членам щодо примусового виконання, що ухвалені Комітетом Міністрів 9.09.2003 р. на 851-му засіданні заступників міністрів як обов’язкові.
Keywords: виконавче провадження; принципи виконавчого провадження; спеціальні принципи виконавчого процесу