Методика викладання фахових дисциплін у вищій школі - Вікторовська, Юлія; Вікторовська, Юлія (My University, 2021)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Методика викладання фахових дисциплін у Вищій школі» для студентів всіх форм навчання спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації та радіотехніка», «Видавництво та поліграфія» ІФТКН ЧНУ / Уклад.: Вікторовська Ю.Ю. – Чернівці: ЧНУ. – 2021. – 125 с.