Особливості вираження просторових значень дієслівного префікса за- французької мовою - Якубовська, Н. О. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2011)
Розглядаються мовні особливості передачі просторових значень префікса за-, як структурного елемента українського дієслова, лексико-граматичними засобами французької мови. The article deals with speech particularities of spatial meaning’ transfer of prefix за-, as a structural element of a Ukrainian verb, by the lexical-grammatical means of the French language. Keywords: prefix, verb prefixation, spatial meaning.
Keywords: префікс; дієслівна префіксація; просторове значення