Розвиток та діагностика пізнавальних процесів дошкільника - Олійник, Марія Іванівна; Журат, Юлія; Фесун, Галина Стефанівна (Родовід, 2019)
В посібнику наведені приклади психодіагностичних завдань для дослідження пізнавальної, емоційно-вольової, особистісної сфери дошкільника та міжособистісних стосунків. Запропоновано зразок оформлення протоколу досліджень дитини дошкільного віку. Посібник допоможе студентам педагогічних ВУЗів, вихователям і психологам дошкільних закладів організувати і провести психологічне обстеження дошкільників.