Аналіз якості надання послуг гостинності популярними готелями Греції: за даними відгуків туристів на сайті booking.com - Чорна, Богдана Віталіївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У бакалаврській роботі визначено передумови розвитку туризму в Греції, проаналізовано природно-рекреаційні умови та ресурси даної країни. Розглянуті історико-культурні та архітектурні ресурси. Описано найпопулярніші курорти країни та охарактеризовано їх. Наведена характеристика найбільш відомих готелів Греції за певними критеріями. Проаналізовано якість надання послуг обраними готелями на основі негативних відгуків сайту Booking.com.
Keywords: готель, туристи, туризм, географія островів, культурна спадщина, персонал закладу розміщення, світові нагороди.