Особливості формування наукового світогляду учнів початкової школи. - Шевчук, Кристина; Скидан, Світлана (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Тези присвячені розкриттю формування у молодших школярів наукового світогляду
Keywords: науковий свтогляд