Лабораторний практикум із біохімії - Копильчук, Галина Петрівна; Николайчук, Іванна Михайлівна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
У виданні подано лабораторні роботи з основних розділів нормативного курсу «Біохімія», які охоплюють методи якісного та кількісного аналізу біомолекул – протеїнів, ензимів, вуглеводів, ліпідів, вітамінів і гормонів. Навчально-методичний посібник підготовлений для закріплення теоретичних знань через набуття практичних умінь і навичок виконання лабораторних робіт у галузі статичної та динамічної біохімії. Для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей 091.6 – біологія, 014.05 – середня освіта (біологія та здоров’я людини).
Навчально-методичний посібник