ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ «ГЕОГРАФІЯ» 7 КЛАС (НУШ) - Кушнірюк, Лілія Леонідівна (Кушнірюк,Л. (2025). ВИКОРИСТАННЯ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ «ГЕОГРАФІЯ» 7 КЛАС (НУШ). Бакалаврська робота, Географічний факультет. Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича., 2025)
У науковому дослідженні з’ясовано особливості використання цифрових інструментів на уроках географії в 7 класі в контексті реалізації ідей Нової української школи (НУШ). Проаналізовано основні цифрові засоби навчання, зокрема інтерактивні карти, мобільні застосунки, онлайн-платформи, відеоресурси та геоінформаційні сервіси, які сприяють формуванню ключових компетентностей учнів, розвитку просторового мислення та пізнавальної активності. Робота містить приклади інтеграції цифрових інструментів у зміст навчальних тем 7 класу. Визначено переваги й виклики впровадження цифрових технологій у навчальний процес.
The use of digital tools in geography lessons in the school course “Geography” 7th grade (NUSH)
Keywords: цифрові інструменти, географія, 7 клас, НУШ, освітні технології, цифрова компетентність.