Хаотизація кіберпростору як засіб абсурдизації та прояв суспільної кризи - Зварич, Ігор, Михайлович; Чаплак, Ян, Васильович (Чернівці: ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2018)
У тезах розкривається таке поняття як "хаотизація кіберпростору" як засіб абсурдизації та суспільної кризи
У тезах розкривається таке поняття як "хаотизація кіберпростору" як засіб абсурдизації та суспільної кризи
Keywords: Хаотизація, абсурдизм, психологія впливу, соціально-психологічний вплив, кліпове мислення, кліповість, кліпова культура