СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ЯК ДЕРЖАВНОЇ - (:unkn) unknown (Київ: Педагогічна думка, 2021)
У статті акцентується увага на тому, що провідною тенденцією навчання української мови як державної є компетентнісний підхід, Доведено, що у процесі комунікативно орієнтованого навчання здійснюється підготовка до міжкультурного діалогу, усвідомлюється важливість толерантного спілкування як у своєму близькому оточенні – класі, школі, регіоні, державі, так і за межами України, розкрито ефективні методи навчання української мови як державної
Keywords: українська мова, державна мова, методика викладання, національні меншини