Переговори та прийняття рішень - Liubov, Vodianka; Stakhova, Nataliia; Kozak, Vira (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Матеріал посібника відповідає програмі дисципліни «Переговори та прийняття рішень» й охоплює питання практики ведення переговорів, прийняття економічно обґрунтованих рішень, аналізу альтернатив, вибору стратегій у різних економічних мовах, а також застосування інструментів мікро- та макроекономічного аналізу у процесі взаємодії суб’єктів господарювання.
Keywords: переговори; прийняття рішень; тактика; стратегія ведення переговорів; міжнародні переговори