Історія культури України (навчально-методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 034 «Культурологія» - Возний, Ігор (My University, 2022)
Посібник охоплює найважливіші теми курсу «Історія культури України», присвячені проблемам історичного розвитку культури українців, представників інших націй та національностей, що проживають на теренах України впродовж всього її історичного розвитку Містяться поради щодо підготовки практичних занять, що стимулюватиме дослідний підхід до вивчення дисциплін культурологічного циклу. Пропоновані навчально-методичні матеріали спрямовані на те, аби допомогти студенту, поглибити свої знання з історії культури України. Матеріали узгоджено з темами лекцій відповідно до основної програми «Історія культури України», яку підготовлено на кафедрі філософії та культурології.
Keywords: культурологія; культура України; трипілля