Розробка мультиплатформної екосистеми електронної комерції - Радомський, Євгеній (My University, 2024)
Метою даної роботи є розробка системи електронної комерції, яка забезпечує зручну взаємодію користувачів із платформою, реалізує швидкий пошук товарів і надійну обробку замовлень. Система розроблена з використанням сучасних технологій та інтеграцією зовнішніх сервісів, таких як ElasticSearch для пошуку та LiqPay для онлайн-оплат. Галузі використання результатів даного дослідження: розробка веб-додатків, систем електронної комерції, автоматизація бізнес-процесів.
Keywords: React, Laravel, MySQL, ElasticSearch, LiqPay, REST API, веб-додаток, електронна комерція, пошукові системи, онлайн-оплати