Кобилянська О. Ю. Зібрання творів : у 10 т. Т. 9. Щоденники. Публіцистика. Критика. Спогади. Автобіографії / упоряд. В.І. Антофійчук - Антофійчук, Володимир Іванович (Букрек, 2022)
Т. 9 : Щоденники. Публіцистика. Критика. Спогади. Автобіографії / упоряд. В.І. Антофійчук; прим. В.А. Вознюка, Я.Б. Мельничук, Ю.М. Микосянчик. 2022. 392 с. : іл.