РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ У СТРАХУВАННІ - Попова, Любов Василівна; Федишин, Майя Пилипівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Ризик-менеджмент у страхуванні» зорієнтовані на освітню програму підготовки бакалаврів за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Видання містить перелік питань по кожній темі, перелік основних термінів і понять, завдання по темах, практичні завдання, перелік тем індивідуалних науково-пошукових доповідей та повідомлень. Наведено критерії оцінювання різних видів завдань, питання підмускового контролю, а також список рекомендованих літературних джерел з курсу. Для здобувачів вищої освіти різних форм навчання.
Методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни
Keywords: страхування відповідальності; майнове страхування; особисте страхування; платоспроможність; інвестиційна діяльність; портфель ризиків; класифікація; ризик-менеджмент; страховий ризик; ризик; страхування