Актуалізація концепту «БІДНІСТЬ» (POVERTY) в сучасному англомовному мас-медійному дискурсі - Мосяк, Ірина Степанівна (My University, 2022)
Робота присвячена дослідженню концепту «БІДНІСТЬ» в сучасному англомовному мас-медійному дискурсі. Дослідження дозволяє систематизувати структуру концепту, його репрезентацію у сучасному мас-медійному дискурсі. Дослідження розкриває теоретичну та методологічну основу концептів, аналіз концептуальних складників на основі дефініційного, етимологічного та компонентного аналізів, розглядає номінативне поле концепту, образний та ціннісний складники концепту «БІДНІСТЬ».
Keywords: концепт, концепт «БІДНІСТЬ», мас-медійний дискурс, складники концепту