Організаційна культура та інформаційно-фінансова безпека підприємства - Антохов, Андрій; Клевчік, Леонід (Чернівецький національний університет, 2023)
Організаційна культура та інформаційно-фінансова безпека є взаємопов’язаними аспектами діяльності підприємства. Організаційна культура визначається набором цінностей, норм, підходів і поведінки, які притаманні співробітникам підприємства (Едгар Шейн, Джером Роббінс, Герберт Гайц). Ці елементи формують спосіб мислення та поведінки працівників, відображають стиль життя і роботи, що домінує в організації
Keywords: організаційна культура; інформаційно-фінансова безпека підприємства; конфіденційна інформація; Аналіз потенційних загроз; Оцінка ризиків