Територіальне планування розвитку рекреаційної галузі Вижницької територіальної громади - Кусяк, Вадим Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В роботі представлено основні етапи чинники формування рекреаційної галузі. Також проаналізована рекреаційна галузь Вижницької міської громади. Окрім цього було представлено основні проблеми та перспективи розвитку в даному регіоні.
Territorial planning for the development of the recreational sector in the Vyzhnytsia territorial community
Keywords: рекреація; Вижницька міська громада; рекреаційна галузь