Суть соціальної політики держави через призму трудового права - Hetmanseva, Nina (Чернівці: ЧНУ, 2022)
У монографії, з урахуванням сучасних тенденцій розвитку науки та практики, розглядаються актуальні питання, що виникають у сфері цивільного права та процесу; сімейного права; трудового права та права соціального забезпечення. Робота розрахована на викладачів, аспірантів, студентів, практичних працівників, які інтересуються теорією сфери приватного та публічного права та практикою його застосування.