Цивільне процесуальне право: навч.-метод. посібник - Одовічена, Яна Анатоліївна (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2024)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Цивільне процесуальне право» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу. Для проведення практичних занять з студентами юридичних факультетів з дисципліни «Цивільне процесуальне право».
Keywords: процесуальне право