Система органів влади Буковини у складі Австрійської (Австро-Угорської) монархії (Частина І) - Dobrzhanskiy, Oleksander (Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, 2015)
В статті проаналізовано формування органів влади на Буковині після прилучення краю до Австрії. Особливо наголошено на особливостях системи управління в умовах діяльності військової адміністрації.
Keywords: Буковина; Австро-Угорщина; Австрія; органи влади; військова адміністрація