Методика викладання фахових дисциплін у ЗВО: опорний конспект лекцій у схемах і таблицях - Yakymova, Larysa (Технодрук, 2019)
У навчальному посібнику у схематизованій та табличній формах розкрито основні структурні складові функцій, логіки і змісту процесу викладання фахових економічних дисциплін з акцентом на дисципліни з обліку й оподаткування. Детально розглянуто теорію методики викладання фахових дисциплін, методико-організаційні аспекти підготовки та проведення навчальних занять, самостійної та навчально-дослідницької роботи студентів, питання контролю навчальної діяльності студентів. Приділено увагу сучасним методам і прийомам, які сприяють підвищенню рівня пізнавальної активності і самостійності студентів. Для студентів економічних спеціальностей другого (магістерського) рівня вищої освіти, а також викладачів, які займаються проблемами вдосконалення освітнього процесу.
Keywords: економічна освіта, методика, навчальне заняття, компетентнісний підхід, інтерактивні методи навчання