ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ У ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ПІДРОЗДІЛАХ ЦИВІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Xомік, Іван; Шпанко, Микола (Національний університет оборони України імені Івана Черняховського Науковий центр дистанційного навчання, 2018)
В доповіді коротко розкрита суть дистанційного навчання, його значення для підвищення якості знань тих, хто навчається, досвід впровадження цієї форми навчання на кафедрі військової підготовки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та основні переваги й слабкі місця дистанційного навчання, його перспективи.
Keywords: дистанційне навчання, учасники навчального процесу, технології дистанційного навчання, переваги та слабкі місця дистанційного навчання