АДАПТИВНА МЕРЕЖА ЗА ЮНГОМ - Руснак, Микола; Rusnak, Mykola; Кулеш, Олександр (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Побудова оптимальної стійкої бездротової мережі з перерозподілом навантаження за «розширеною задачею Юнга» та її застосування.
«ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИКИ ТА КОМП’ЮТЕРНОЇ ТЕХНІКИ» (ПІКТ – 2022). Праці XI-ї Міжнародної науково-практичної конференції. ЧЕРНІВЦІ, 10 – 13 ЛИСТОПАДА, 2022.
Keywords: задача Юнга, покриття, діаметр