ЗДОРОВ'Я СТУДЕНТІВ ГУМАНІТАРНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ ВИМІРІ - Ківерник, Олександр; Нестеренко, Т.М.; Слобожанінов, А.А. (Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова, 2020)
У статті проведено наукове дослідження питань пов’язаних із здоров'ям і здоровим способом життя студентів гуманітарних спеціальностей у сучасному освітньому вимірі. У статті проаналізовано науково-педагогічну та науковометодичну літературу з питань пов’язаних із здоров'ям і здоровим способом життя студентів гуманітарних спеціальностей у сучасному освітньому вимірі. Здійснено теоретичний аналіз основних дефініцій досліджуваної проблеми "здоров'я" та "здоровий спосіб життя". Наголошено на важливості дослідження здоров'я та здорового способу життя студентів гуманітарних спеціальностей з метою формування у них позитивного ставлення до здоров’язбережувальної діяльності.
Keywords: Студенти гуманітарних спеціальностей; Здоров’я; Здоровий спосіб життя; Освітній вимір; Вища освіта