Удосконалення програми передзмагальної підготовки каратистів високого класу - Заплітний, Андрій Ярославович (My University, 2023)
Охарактеризовано побудову процесу підготовки спортсменів високого класу у єдиноборствах. Теоретично обґрунтовано програму інтегральної швидкісно-силової та техніко-тактичної підготовки кваліфікованих каратистів для передзмагального макроциклу. Доведено ефективність розробленої програми при підготовці спортсменів з карате до чемпіонату Європи серед молоді.
Keywords: карате, спорстмени високого класу, передзмагальний макроцикл, інтегральна швидкісно-силова та техніко-тактична підготовка.