Привабливість рекреаційно-туристичних ресурсів за пропозиціями вартості землі - Явкін, В'ячеслав Григорович; Морар, Анна В'ячеславівна; Бучко, Жанна Іванівна (Чернівці-Харків: НТУ «ХПІ», 2012)
Розподіл цінових пропозицій на ринку землі визначаєтьcя трьома провідними чинниками: привабливістю місць житлової забудови, можливостями рекреаційно - туристичного бізнесу та транспортною доступністю. Досліджено особливості цих процесів у Чернівецькій області.
Distribution of the price offers on the land market are determined by three major factors: the attractiveness of residential development sites, possibilities of recreation and tourism business and transport accessibility. The features of these processes were analyzed in the Chernivtsi region.
Keywords: Рекреаційно-туристичні ресурси; Водні об’єкти; Землі рекреаційного призначення; Цінова пропозиція вартості землі.