Процеси і апарати харчової промисловості. Частина І. Гідромеханічні процеси : Навчальний посібник - Борук, Сергій Дмитрович; Федоров, Віктор Михайлович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
Навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання. Посібник містить відомості про основні технологічні процеси сучасного харчового виробництва та їх апаратурне оформлення.
Keywords: процеси та апарати; відстоювання та фільтрування; центрифугування та очищення газів