Засадничі прийоми аналізу кулінарної народної термінології - Руснак, Наталія Олександрівна (Дрогобич: По́світ, 2022)
Запропоновані в статті прийоми аналізу кулінарної народної термінології уможливлюють системний опис цього лексико-семантичного угруповання. Джерельною базою послугувала буковинська народна кулінарна номенклатура, яка реалізує відомості про матеріальну культуру буковинців.
BASIC METHODS OF CULINARY FOLK TERMINOLOGY’S ANALYSIS
Keywords: культурний термін; номінація; лінгвокультурологічний аналіз; структурний аналіз; компонентний аналіз; дистрибутивний аналіз; словотвірний аналіз; зіставний метод; сема; запозичення