Числовий аналiз епiдемiологiчних моделей iз запiзненням - Луник, Тетяна; Черевко, Ігор (Чернівецький національний університет, 2022)
В роботi розроблено прикладний веб-застосунок для автоматизацiї моделювання початкових задач для диференцiально-рiзницевих рiвнянь. Проведено числовий аналiз динамiчних SIR моделей iз запiзненням, що описують пандемiю Covid-19.