Вступ до теорії гіперкомплексних чисел та їх функцій - Боднарук, Світлана Богданівна; Городецький, Василь Васильович (Чернівецький національний університет, 2021)
У посібнику викладено основний теоретичний матеріал, який стосується гіперкомплексних систем чисел, наведено основні положення теорії комплексних чисел, кватерніонів, октав, та деякі їх застосування у задачах елементарної алгебри. Дається розв’язання типових задач різного ступеня складності. Для здобувачів вищої освіти спеціальностей „Середня освіта (математика)”, „Математика”
Вступ до теорії гіперкомплексних чисел та їх функцій
Keywords: гіперкомплексні системи чисел; кватерніони