Соціально-економічна статистика - Чубрей, Олександра (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2009)
Соціально-економічна статистика використовується для аналізу соціально-економічних явищ і процесів, що відбуваються в Україні. Теоретичний матеріал поєднали із практикою розв’язання конкретних задач із суспільного життя, що дає можливість більш ретельно вивчити теоретичні основи у практичному спрямуванні, зрозуміти сутність розрахункових формул, оцінити кінцеві результати з економічної або соціальної точки зору. Для студентів спеціальності «Економічна та соціальна географія» географічних факультетів.