Модельна програма вивчення робототехніки на основі робототехнічного конструктора ROBOKIT - Yashan, Bohdan; Skrypnychuk, Nataliya (Дніпро: ЛІРА, 2024)
У даній роботі на основі аналізу модельних навчальних програми з інформатики, рекомендованих Міністерством освіти і науки України, визначено місце теми «Робототехніка» у шкільному курсі інформатики НУШ. Обґрунтовано актуальність запровадження вибіркового інтеграційного курсу «Основи робототехніки». Запропоновано розроблений та апробований курс з основ робототехніки на базі конструкторів серії RoboKit.
Model robotics study program based on the ROBOKIT robotics designer
Keywords: модельна програма; робототехніка