ПОРТФОЛІО СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ КАФЕДРИ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРНОГО ПРОЄКТУВАННЯ - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Збірка демонструє творчий підхід, індивідуальне бачення та графічну майстерність студентів, здобуту в процесі навчання. Мета цього видання - показати як через графічне мислення формується професійне бачення, а також надихнути студентів на пошук власного стилю й глибшого розуміння архітектури як мистецтва.
Keywords: портфоліо; студентські проєкти; архітектурна графіка; цифровий малюнок; архітектурний образ