Дирик А. Москвофільство на Буковині в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: теоретичні пошуки та практична діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Дирик, Андрій (My University, 2023)
Дирик А. Москвофільство на Буковині в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.: теоретичні пошуки та практична діяльність: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.