Виклики формування Нового світового порядку: компоненти, процеси і актори - Палійчук, Сніжана Анатоліївна (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi
Магістерська робота
Keywords: Міжнародні відносини, Новий світовий порядок