Виховна діяльність у сучасному закладі вищої освіти: проблеми і перспективи розвитку - Kozhokar, Maryna (Молодий вчений, 2018)
Громадянське суспільство є певною системою самостійних і незалежних від держави суспільних інститутів, які забезпечують умови та можливості для самореалізації громадян, захисту їхніх інтересів та прав, впливу на владу та контролю за її діяльністю. Такими інститутами є громадські організації, особливо молодіжні. Належний рівень організації молодіжного руху є пріоритетною умовою утвердження демократичного устрою. Світова практика та вітчизняний досвід свідчать, що в житті країни, особливо в переломні моменти її історії, провідну роль відіграє молода генерація.
Keywords: Товариства; Виховна діяльність; Університет; Буковина