Інвестиційний аналіз у землеустрої - Смага, Іван Степанович; Казімір, Іван Іванович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Наведено відомості про методологічні основи інвестування, суть фінансових і реальних інвестицій, специфіку інвестицій у землекористування, зміст та етапи розробки інвестиційних проєктів землеустрою та методи їхньої оцінки, а також особливості інвестиційної діяльності аграрних підприємств та оцінки інвестиційної привабливості сільськогосподарського землекористування. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 193 – Геодезія та землеустрій.
Keywords: інвестиції; інвестиції у землекористування; інвестиційна діяльність; інвестиційний проєкт; оцінка інвестицій; сільськогосподарське землекористування; інвестиційна привабливість; норма дисконту; грошовий потік; ефективність інвестицій