Наскрізна програма проходження практики студентами спеціальності Менеджмент 073 РВО першого (бакалаврського) - Терлецька, Юлія; Кравець, В'ячеслав; Грунтковський, Володимир (My University, 2023)
Наскрізна програма проходження практики студентами спеціальності 073 Менеджмент РВО першого (бакалаврського) є складовою частиною процесу підготовки фахівців з менеджменту. Вона проводиться на підприємствах виробничої та невиробничої сфери з 2-го по 4 курс навчання. Колективом авторів кафедри економічної теорії, менеджменту і адміністрування розроблено методичні рекомендації до проведення, оформлення та оцінювання навчальної та виробничої практики.