ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ З КУРСУ «ОРГАНІЧНА ХІМІЯ» - Скрипська, О.В.; Эленіч, О.В.; Чобан, А.Ф. (My University, 2023)
У збірнику наведено робочу програму, плани проведення лекцій і лабораторних занять з органічної хімії, регламент модульної системи, тести, запитання та завдання модульних контрольних робіт, подано теми для самостійного опрацювання. Для студентів природничих напрямів вищої освіти.
Keywords: ОРГАНІЧНА ХІМІЯ; завдання; лабораторна робота