Розвиток готельного і ресторанного бізнесу в м. Чернівці. - Косташ, Марія Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
В бакалаврській роботі проаналізовано історичний контекст розвитку галузі, економічні фактори, включаючи вплив економічних криз та політичних змін, туристичний потенціал міста та сучасні виклики, з якими стикаються підприємства готельно-ресторанного сектору. Дослідження охоплює маркетингові стратегії, інноваційні підходи та можливості для покращення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу в Чернівцях. Аналізуючи ці аспекти, робота надає узагальнені висновки та рекомендації для подальшого розвитку галузі в регіоні з врахуванням інноваційного підходу
Keywords: готельно-ресторанний бізнес, туристична індустрія, економічні фактори, інноваційний підхід, послуги гостинності, інфраструктура ринку.