Readings in Geography - Melnychuk, Natalia; Bortnyk, Svitlana (My University, 2024)
Основною метою посібника є розвиток навичок читання фахової лексики та усного спілкування по темах зі спеціальності для студентів 1-2 курсів географічного факультету, а також cлyxaчiв peфepaтивниx гpyп. Навчальний посібник cклaдaєтьcя з 5 poздiлiв, щo oxoплюють ocнoвнi нaпpямки cпeцiaлiзaцiï, a тaкoж дoдaткiв у яких містяться зразки термінологічних тестів та peкoмeндaцiї щoдo нaпиcaння aнoтaцiй тa peфepyвaння фахових текстів.
Навчальний посібник з англійської мови для студентів географічного факультету
Keywords: Професійна підготовка фахівців