Значення «soft skills» і «hard skills» у процесі професійного розвитку вчителя початкових класів - Білоус, Олена Василівна; Тимків, Іванна (My University, 2022)
В умовах інтеграційних освітніх процесів та модернізації системи освіти, професійний розвиток вчителя стає предметом досліджень багатьох науковців. Професійний розвиток учителя охоплює велику кількість набутих знань, умінь і навичок педагогічної діяльності, які впливають на зростання його професійних досягнень. Саме тому для вчителя важливого значення набуває розвиток «soft skills» та «hard skills»