Юрченко Олег. Деякі питання щодо програмної реалізації процедур соціального вибору // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.– Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. – С.99-100 (наукові керівники – доц. Сікора В.С., доц. Юрченко І.В.). - Сікора, Віра Степанівна; Юрченко, Ігор Валерійович; Юрченко, Олег Ігорович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглянуто деякі питання щодо програмної реалізації процедур соціального вибору.
Keywords: програмна реалізація процедур соціального вибору