Формування готовності майбутніх учителів початкової школи до застосування навчально-ігрових технологій у професійній діяльності - Костащук, Оксана Іванівна; Ковальчук, Степанія (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету, 2022)
У статті розкрито особливості застосування навчально-ігрових технологій в освітньому процесі початкової школи
Формування готовності майбутніх учителів початкової школи до застосування навчально-ігрових технологій у професійній діяльності
1
Keywords: навчально-ігрові технології