Characterization of compact subspaces of the space of separately continuous functions with the cross-uniform topology - Івасюк, Роман; Маслюченко, Олександр (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Наведена характеристика компактних підпросторів простору нарізно- неперервних функцій з крос-рівномірною топологією
Keywords: топологічні простори, метричні простори,сепарабельні метричні простори, гомеоморфізм