Мисленнєво-мовленевий компонент творчого саморозвитку майбутніх лікарів - Pervukhina, Svitlana; Медвідь, А.М.; Слухенська, Р.В. (My University, 2019)
Гармонійне поєднання гуманітарної підготовки майбутніх фахівців з їхнім професійним становленням є однією з проблем медичної освіти. Концептуальні засади розвитку педагогічної освіти України формують зміст соціально-гуманітарної підготовки в інтенсифікації та професіоналізації мовної, філософської, політологічної, культурологічної, соціологічної, фізичної культури та санаторного виховання тощо; творчий потенціал майбутнього лікаря шляхом впровадження нестандартних методів навчальної діяльності, організації пошукової та дослідницької діяльності, просування ініціативи пошуку власних цілей тощо.
Keywords: Студент-медик; Клінічне мислення; Розвиток творчих здібностей; Якісна освіта; Професіоналізм; БДМУ