Моделі ринкової економіки: вибрані завдання для тематичного контролю : метод. вказівки - Вінничук, Олена Юріївна; Григорків, Василь Степанович; Маханець, Любов Леонідівна (Чернівец. нац. ун-т, 2021)
У методичних вказівках наведено практичні завдання для тематичного контролю та самостійної роботи студентів. Для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» (освітньо-професійна програма «Інформаційні технології та моделювання в економіці»).
Keywords: ринкова економіка