Роман «Ауергаус» Бова Б’єрґа: амбівалентна метафора простору ескапізму підлітків - (:unkn) unknown (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021)
Аналізується роман «Ауергаус» («Auerhaus», 2015) німецького письменника Бова Б’єрґа (н. 1965 р.). Назва книги є розгорнутою метафорою ескапізму тинейджерів.
Keywords: Ауергаус; Бов Б’єрґ; ескапізм; підлітковий роман; метафору простору