Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру - Sachko, Anastasiia; Sema, Oksana; Воробець, Марія Михайлівна (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2023)
Посібник містить відомості про базові технології олійно-жирових і цукрових виробництв: відомості про сировину, технологічні лінії, обладнання, яке використовують, дані про властивості готової продукції та принципи оцінки її якості. Розкриваються особливості виготовлення та оцінка якості рослинних олій і продуктів на їх основі, цукру та льодяникової карамелі. Для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 – Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: олійно-жирові технології; цукрове виробництво